با كمك نیروی مغناطیس؛
بی بدیل پرداز: پژوهشگران دانشگاه ˮام.آی.تیˮ در بررسی جدیدی توانستند با كمك نیروی مغناطیس، امكان همكاری را برای ربات های ذره ای فراهم آورند.
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا و به نقل از ام. آی. تی نیوز، پژوهشگران دانشگاه "ام. آی. تی" (MIT)، ربات های ساده ای ابداع نموده اند كه با اتصال به یكدیگر و تشكیل دادن گروه های بزرگ می توانند از عهده كارهایی مانند حركت كردن در اطرف و انتقال اشیا برآیند.
این فناوری موسوم به سیستم "رباتیك ذره ای"، مبتنی بر پروژه ای است كه توسط پژوهشگران دانشگاه های ام. آی. تی، "دانشگاه كلمبیا" (Columbia University)، "دانشگاه كرنل" (Cornell University) و "دانشگاه هاروارد" (Harvard University) انجام شده بود. این سیستم، واحدهای دیسك مانند بسیاری را در بر دارد كه با كمك نیروی مغناطیس به هم متصل می شوند و قابلیت گسترش و اتصال دارند. این ویژگی، امكان كشش و فشار را برای حركت واحدها فراهم می آورد. سنسورهای آنبرد كه بر اساس این سیستم ساخته می شوند، می توانند با قرار گرفتن در معرض تابش نو، فعال شوند، با اتصال به یكدیگر حركت كنند و از عهده كارهای پیچیده برآیند.
پژوهشگران در بررسی این طرح، مجموعه ای از عناصر رباتیك را مورد آزمایش قرار دادند و این عناصر توانستند در مقابل نور لامپ فعال شوند و حركت كنند. ربات های شكل گرفته با این روش، می توانند كارهای پیچیده ای انجام دهند و تولید آنها باز هزینه زیادی در بر ندارد.
از این ربات های جدید می توان در حوزه كشاورزی و یا دفاعی بهره برد و كارهای پیچیده ای را به آنها محول كرد كه انسان ها از عهده انجام دادن آنها برنمی آیند.
هر یك از ربات ها می توانند با كمك نیروی مغناطیسی خود، با دیگر عناصر رباتیك اطراف ارتباط برقرار كنند و یا به آنها متصل شوند تا كارها را با سرعت بیشتر و كیفیت بهتری انجام دهند.
این پژوهش در مجله " Nature" به چاپ رسید.
تاریخ انتشار: 1398/01/03
زمان: 14:23:27
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 4407
امتیاز: 5.0
تازه ترین
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب