بی بدیل پرداز: دبیر ستاد توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری با بیان این كه یكی از برنامه های جدی ما باید این باشد كه حتما به سمت شهروند هوشمند حركت نماییم، اظهار داشت: راهكار توسعه شهر هوشمند هم توسعه استارتاپ های شهر هوشمند است.
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، دكتر محمدعلی فقیهی امروز چهارشنبه در اولین كنگره جهانی فناوری های
هوشمند 2018 در محل سالن ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی تهران اضافه كرد: اگر همه كارهای لازم را در مجموعه شهر
هوشمند انجام دهیم، اما به شهروند
هوشمند توجه نداشته باشیم، این تكنولوژی ها دردی را دوا نخواهند كرد.
وی خاطرنشان كرد: باید محیط زندگی ما متناسب با تحول دیجیتال باشد، چون بعنوان یك ترند جدید در دنیا مطرح است و بحث حمل و نقل یكی دیگر از ابعاد است كه باید به سمت هوشمندی برود، بحث اقتصاد و شهروند
هوشمند هم بسیار مهم می باشد.
وی خاطرنشان كرد: مردم هم باید خودشان را توانمند كنند و غیر از اینكه كنش پذیر هستند، كنش گر هم باشند و با اقداماتی كه انجام می دهند، تحولات را در شهرشان تولید كنند.
فقیهی اضافه كرد: برای این تحولات نیازمند محیط جدید و اكوسیستم هستیم، راهكار توسعه شهر
هوشمند توسعه استارتاپ های شهر
هوشمند است.
وی افزود: اگر دولت فضای كاری را باز كند، مردم خودشان راه را باز می كنند تا مشاركتشان بیشتر شود.
وی تصریح كرد: نباید ما نیازمند هیچگونه كمك از سوی دولت باشیم و باید دولت جلوی فعالیت این استارتاپ ها را نگیرد. اگر دولت نقش تسهیل كننده داشته باشد، می توانیم نقشی برای دولت در این زمینه هم داشته باشیم.
وی پشتیبانی از نوآوری در دانشگاه ها، سرمایه گذاری داخلی و خارجی را ضروری دانست و اظهار داشت: حمایت های ما سبب شده بخشی از سرمایه گذاران خارجی به این مقوله ورود پیدا كنند. اكنون خیلی از شركت های بزرگ در كشو در حوزه اقتصاد دیجیتال فعالیت دارند.
وی خاطرنشان كرد: ما برنامه پشتیبانی از شركت های دانش بنیان را داریم و 3 هزار و 500 شركت دانش بنیان از تسهیلات مشخص شده استفاده می نمایند، معافیت از سربازی، معافیت مالیاتی و چندین مورد پشتیبانی از این شركت ها را انجام داده ایم.
فقیهی افزود: سه مركز نوآوری را پیش بینی كرده ایم و امیدواریم با پشتیبانی از رساله های دكتری بتوانیم نیروی انسانی آنها با مشاركت بخش خصوصی تامین گردد و كسب و كارهایی را شكل دهیم.
تجربیات شهرهای مختلف جهان در كنگره جهانی فناوری های هوشمند استفاده می شود كاظمیان، دبیر كنگره جهانی فناوری های
هوشمند 2018 اظهار داشت: از تجربیات شهرهای مختلف جهان در كنگره جهانی فناوری های
هوشمند استفاده می گردد.
وی ضمن تقدیر از حضور همه میهمانان بخصوص میهمانان خارجی اضافه كرد: نكات خیلی مهمی در این كنگره از جانب مخاطبان عرضه می گردد كه بخش مهمی از آنها در تكنولوژی ها و نوآوری ها در حوزه شهر
هوشمند است.
وی خاطرنشان كرد: این كنگره در بخش های مختلفی طراحی و برنامه ریزی شده است كه به همین منظور سخنرانی ها و نشست های تخصصی، كارگاه های آموزشی و پنل های تخصصی پیش بینی شده است.
كاظمیان افزود: این كنگره سه رویكرد مهم شهر
هوشمند، بانكداری
هوشمند و دولت و نظام اداری
هوشمند دارد كه امیدواریم بتوانیم در انتها این نشست دوروزه به نتایج خوبی برسیم.
وی خاطرنشان كرد: عرضه تجربیات از شهرهای مختلف جهان از اهداف این كنگره است.
كاظمیان تصریح كرد: از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شورای اسلامی شهر تهران و مجلس شورای اسلامی بخصوص اعضای هیات رئیسه و نظام صنفی وحامیان این كنگره از وزارتخانه سازمان ها و دانشگاه ها تقدیر و تشكر می كنم.