حمایت حداکثری کمیسیون آموزش مجلس از ستاد فناوری نانو

به گزارش بی بدیل پرداز، نایب رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در جریان بازدید از سیزدهمین نمایشگاه نانو، مقرر شد فراکسیون دانشگاهیان حداکثر حمایت را از ستاد توسعه فناوری نانو به عمل آورد.
حمایت حداکثری کمیسیون آموزش مجلس از ستاد فناوری نانو

به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از خانه ملت، فرشاد ابراهیم پور نورآبادی در مورد بازدید اعضای فراکسیون دانشگاهیان کمیسیون آموزش، تحقیقات و فن اوری مجلس از سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو، اظهار داشت: در جریان این بازدید، مسؤلان برگزاری به جایگاه و رتبه ایران در حوزه نانو اشاره کردند؛ ایران در دو دهه گذشته پیشرفت قابل ملاحظه ای در این فناوری داشته و هم اینک در بین کشورهای پیشرو در این حوزه قرار دارد.
نماینده مردم ایذه، باغ ملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر رتبه بالای ایران در تولید مقالات نانو، اضافه کرد: ایران جزو پنج کشور برتر در تولید محصولات نانو است؛ هم اکنون بیشتر از یک هزار محصول نانو در زمینه های مختلف همچون صنایع پزشکی، نساجی، کشاورزی، نفت و گاز و… توسط ستاد توسعه فناوری نانو به بازار عرضه می شود.
رئیس فراکسیون دانشگاهیان، آموزش عالی و آینده پژوهی مجلس ضمن اشاره به همکاریهای مستقیم در زمینه صادرات محصولات نانو، عنوان کرد: ستاد توسعه فناوری نانو با کشورهای چین، روسیه، ترکیه و برخی کشورهای اروپایی در زمینه تبادلات صادراتی همکاری دارد؛ این ستاد در اواخر دهه هشتاد در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شد و در سال ۸۴ مبادرت به تهیه و تدوین برنامه ده ساله توسعه فناوری نانو با هدف توسعه زیرساخت های پژوهشی، آموزشی، نیروی انسانی و تولید دانش کرد.
نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی افزود: ستاد فناوری نانو در اواخر دهه ۸۰ وارد عرصه صنعت شد و از سال ۹۲، درس فناوری نانو به کتب درسی دانشگاه ها اضافه گردید و همچنین، مسابقات دانش آموزی و دانشجویی برای ترویج فناوری نانو گسترش یافت؛ ایران به دنبال حفظ جایگاه علمی خود و همینطور کسب سهم بیشتری از بازارهای جهانی محصولات نانو است.
ابراهیم پور با تاکید بر حمایت مجلس از شرکتهای دانش بنیان تولید محصولات نانو، اظهار داشت: شرکتهای دانش بنیان که در توسعه استانداردهای جهانی در حوزه نانو فعالیت می نمایند، باید حمایت شوند؛ در جریان بازدید از سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو، مقرر شد فراکسیون دانشگاهیان حداکثر حمایت را از ستاد توسعه فناوری نانو به عمل آورد.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در انتها تصریح کرد: کمیسیون آموزش و بخصوص فراکسیون دانشگاهیان تلاش می کند تا حمایت قانونی و تسهیلات ویژه ای در حوزه نانو فراهم آورد؛ پیگیری و اصلاح خلأهای قانونی موجود در این عرصه هم در دستور کار قرار دارد. همچنین، برای پشتیبانی از صنعت نانو، مکاتباتی با وزارت خانه ها صورت خواهد گرفت تا از طرح های حمایتی به بهترین شکل ممکن حمایت شود و مسیر ارتباطی مؤثری بین شرکتهای صنعتی و دانشگاه ها ایجاد گردد، دانشگاه ها هم باید به گسترش شرکتهای بین رشته ای در حوزه نانو توجه ویژه ای داشته باشند.


منبع:

زمان: 14:27:50
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 38
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل