یک طراح وب چه دانشی دارد

یک طراح وبسایت باید چه مهارتهای داشته باشد
یک طراح وب چه دانشی دارد
:: خیلی از دوستان در سوالاتی که مطرح کرده بودند ، می گفتند که دوست دارن طراح وب بشن و نمیدونن از کجا و به چه شکل شروع به کار کنند ، چه زبانی رو یاد بگیرند ، از چه ابزاری استفاده کنند و سوالاتی ازین قبیل . امروز به صورت کامل به این مسئله می پردازیم و برای کسانی که دوست  دارند طراح وب بشن ، یه مسیر و راهنمای کامل رو مطرح میکنیم که حداقل بدونید برای طراح وب شدن در چه مسیری پیش برید ، چه زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرید و از چه ابزاری برای سریعتر شدن روند یادگیریتون استفاده کنید .
 
:: خوب بهتره زودتر شروع کنیم . در یک پاراگراف مسیر کلی حرکت شما به سمت یادگیری طراحی وب رو مطرح میکنم . برای این منظور اول از همه باید زبان html رو فرار بگیرید ، html برای طراحی شالوده و ساختار اصلی صفحه ی وب استفاده میشه . بعد از اون باید زبان CSS رو یاد بگیرید تا بتونید جزئیات شیوه ی نمایش صفحات وبتون رو تعیین کنید . پس از اون در صورت تمایل بد نیست که به سراغ جاوااسکریپت برید تا بتونید به صفحات وبتون پویایی و امکانات ویژه تری اضافه کنید . بعد از اون هم اگه قصد دارید حرفه ای تر کار کنید باید به سراغ یک زبان برنامه نویسی سمت سرور (server-side) مثل php یا asp.net برید تا بتونید اسکریپت ها و برنامه های اختصاصی تحت وب برای خودتون بنویسید . بعد از یادگیری این موارد هم باید بشینید و حسابی به صورت عملی و تجربی کار کنید تا دستتون راه بیافته و تجربتون افزایش پیدا کنه .
 
:: برای طراح وب شدن به ترتیب باید گام های زیر رو پیش برید :
 
:: گام اول : یادگیری زبان HTML
 
برای شروع کار و آغاز طراح وب شدن ، لازم و ضروریه که اول از همه زبان html رو یاد بگیرید . زبان html برای ایجاد بدنه و ساختار اصلی صفحات وب به کار میره . شما از هر زبان برنامه نویسی (مثل php) که استفاده کنید نهایتا باید خروجی رو به صورت کدهای html بسازید .
 
برای یادگیری این زبان کتاب های زیادی در کتاب فروشی ها موجوده . ولی پیشنهاد من اینه که همزمان با مطالعه حتما کد بزنید و به صورت عملی و تجربی کار کنید تا نتیجه مناسب رو بگیرید .
 
:: مطالب مربوط به آموزش html رو که ما تهیه کردیم میتونید از اینجا و اینجا مطالعه کنید که در حال توسعه و افزایش مطالب هست .
 
ما در سونلرن دوره آموزشی طراحی وب (HTML و CSS پیشرفته) رو برای شما به صورت 50 ساعت آموزش ویدیویی تهیه کردیم که می تونید با بهره گیری از اون یه طراح وب کاملا حرفه ای بشید .
:: اگر زبانتون بد نیست پیشنهاد من اینه که بخش آموزش html سایت w3schools رو هم حتما برای شروع کار مطالعه کنید . در اونجا مثال های زیادی زده شده و این مزیت هم وجود داره که همزمان میتونید کدها رو خودتون تست کنید و نتیجه اش رو در خروجی ببینید . منتهی اگر می خواید در عمل بتونید موفق باشید دوره طراحی وب خیلی مفید تر هست براتون.
 
:: گام دوم : آموختن و فراگیری زبان CSS
 
با html ساختار و پیکربندی کلی یک صفحه وب رو میسازیم . ولی برای اینکه ظاهر صفحه وب رو آراسته کنید باید از CSS استفاده کنید . با CSS میتونید برای هر کدوم از تگ های html خصوصیاتی چون رنگ ، فونت ، سایز ، پس زمینه و ... رو تعیین کنید . CSS رو به این منظور ایجاد کردند که ساخت پیکربندی صفحه وب رو از شیوه ی نمایش اون جدا کنند (seperation of concepts).
 
اگر می خواید CSS رو خیلی کامل یاد بگیرید دوره آموزشی طراحی وب (HTML و CSS پیشرفته) رو دنبال کنید تا صفر تا صد CSS رو فرا بگیرید.
:: گام سوم : یادگیری زبان جاوااسکریپت
 
وقتی که html و CSS رو خوب یاد گرفتید ، می تونید صفحات وب استاتیک رو طراحی کنید . مثلا میتونید قالب های وبلاگ سرویس های مختلفی مثل بلاگفا ، میهن بلاگ ، پرشین بلاگ و بلاگ اسکای رو طراحی و ویرایش کنید . اما اگر میخواید حرفه ای تر کار کنید باید بعد از html و CSS سراغ javascript برید . با جاوا اسکریپت میتونید پویایی و طراوت خاصی به صفحات وبتون بدید . می تونید اسکریپت های بدرد بخور و لازم برای خودتون بنویسید و صفحات وبتون رو جذاب تر کنید . جاوااسکریپت برخلاف html و CSS یک زبان برنامه نویسی هست ، در صورتی که html و CSS زبان های نمادگذاری هستند . پس به منظور یادگیری javascript باید وقت بیشتری بزارید تا با مفاهیم برنامه نویسی هم در کنار یادگیری این زبون آشنا بشید . تازه لذت کار با جاوااسکریپت رو زمانی که از library هایی مثل jQuery استفاده می کنید خیلی ملموستر و بیشتر لمس خواهید کرد .
ما برای اینکه در جاوااسکریپت و جی کوئری هم حرفه ای بشید یه دوره فوق العاده جامع، کاربردی و پروژه محور رو برگزار کردیم . اگر می خواید جاوااسکریپت و جی کوئری رو هم حرفه بشید و در صفحات وبتون جادوگری کنید حتما دوره آموزشی جاوااسکریپت و جی کوئری رو بگذرونید .
:: سایت w3schools قسمتی هم برای آموزش جاوا اسکریپت داره که بد نیست دنبالش کنید . برای آشنایی اولیه مختصر و مفیده .
 
:: گام چهارم : یادگیری زبان برنامه نویسی اسکریپتی مثل PHP 
گام بعدی اینه که شما به سراغ یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل php یا asp.net برید . با استفاده از این زبون ها شما میتونید برنامه های تحت وب بزرگ و دلخواه خودتون رو بنویسید . یادگیری این زبان ها وقت ، تلاش و کار عملی زیادی رو می طلبه و فقط هم زمانی توصیه میشه که واقعا علاقمند باشید و برنامه ای برای توسعه و نوشتن نرم افزارهای تحت وب داشته باشید . و در صورتی که می خواید در حد ویرایش و طراحی قالب وبلاگ ها و صفحات ایستای وب کار کنید ، 3 گام اول براتون کافیه .
:: بعد از یادگیری این نوع زبان ها هم باید با مفاهیم پایگاه داده (Database) آشنا بشید تا بتونید محتوای ورودی و خروجی برنامه های نوشته شده رو ذخیره و استفاده کنید .
در حال حاضر دوره کامل و حرفه ای آموزش زبان php رو هم برای شما تهیه کردیم که می تونید اونو بخونید و ببینید . ما به شما این تضمین رو میدیم که این دوره از کاملترین و با کیفیت ترین دوره هایی هست که در ایران داره برگذار میشه و شما با ثبت نام در این دوره می تونید PHP رو به صورت کاملا کاربردی و عملی یاد بگیرید . فقط کافیه نگاهی به سرفصل های دوره ی PHP بیاندازید تا از کامل بودن اون مطمئن شید !
ولی برای شروع باز می تونید به بخش های آموزش php ، آموزش asp.net و آموزش SQL (زبان کار با پایگاه های داده) در سایت w3schools مراجعه کنید .
ناگفته نماند که من اینجا این دو زبان رو پیشنهاد دادم ، در صورتی که زبان های دیگری هم مثل perl ، ruby ، پایتون و .. هم برای نوشتن برنامه های تحت وب موجوده که البته کاربرد و استفاده ی کمتری دارند .
 
:: ابزار مورد نیاز 
برای نوشتن کدها بهتره از ادیتور هایی که قابلیت های پیشرفته ای مثل پیشبینی کد ، کامل کردن خودکار کد (auto completion) ، رنگ گذاری کلمات کلیدی ، تشخیص خطاها ، فرمت بندی کدها و ... رو دارند استفاده کنید تا سریعتر کد بزنید ، درصد خطاتون پایین بیاد و کارتون راحتتر و استانداردتر باشه .
:: پیشنهاد من استفاده از برنامه ی phpStorm هست که برای همه ی زبان های فوق امکانات فوق العاده ای داره . سعی می کنم در مطلب بعدی این برنامه رو برای دانلود بزارم . همچنین توصیه می کنم که نرم افزار notepad++ رو هم حتما نصب کنید . به خاطر سبک بودن و امکانات نسبتا خوبش میگم . همچنین برنامه های خیلی زیاد دیگه ای در این زمینه وجود داره که می تونید از اونها اسفاده کنید. من اسم بعضی از معروف ترین هاشو در زیر میارم که میتونید سرچ و دانلود کنید یا از فروشگاه های سی دی تهیه کنید :
PhpStorm (html,css,javascript,php)
Microsoft Visual Studio (asp.net)
Microsoft Expression Web
Notepad++
Adobe Dreamweaver
Komodo Edit
Aptana Studio
NetBeans
با یادگیری از طریق دوره های جامع و ویژه سایت در زمینه های مختلف برنامه نویسی می تونید خیلی جلو بیفتید .
:: این مطلب رو برای دوستانی که علاقمند به شروع کار در زمینه ی طراحی وب هستند نوشتم. امیدوارم که حداقل تا حدودی مسیر حرکت رو مشخص کرده باشم . این دیگه بستگی به خودتون داره که چقدر وقت بذارید تا موفقیت بیشتری کسب کنید .
زمان: 10:40:30
گروه: سئو
بازدید: 11323
امتیاز: 0.0
تگهای خبر: طراحی وبسایت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل