دگرگونی ماهیت 40 درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی

به گزارش بی بدیل پرداز، رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی اظهار داشت: گسترش استفاده از این پدیده منجر به دگرگونی ماهیت ۲۰ الی ۴۰ درصدی مشاغل در سطح جهان خواهد شد و طبق پیشبینی ها اثر بین ۷ تا ۱۰ درصدی در GDP جهانی خواهد داشت.
دگرگونی ماهیت 40 درصدی مشاغل جهانی با گسترش استفاده از هوش مصنوعی

به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از مهر، در دومین روز رویداد هفته ایران دیجیتال، محمدسعید سرافراز، رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی، با حضور در نشست «هوشمندسازی و تحول دیجیتال در صنایع و خدمات»، هوش مصنوعی را پدیده ای خواند که سرعت بسیار بالا و نقش تحول برانگیز آن، دنیا و همینطور وضعیت کشورها را تغییر می دهد.
رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی ضمن اشاره به هویت یابی تازه کشورها با ورود فناوری به بازار جهانی اظهار داشت: اگر خویش را فقط مصرف کننده هوش مصنوعی و فناوری تعریف نماییم نمی توانیم موفقیت یابیم و باید در این زنجیره جهانی ارزش یک وابستگی فناوری به خودمان ایجاد نماییم.
سرافراز ضمن تاکید بر سرعت بالای ایجاد تغییرات از جانب هوش مصنوعی در زمینه های مختلف، عنوان کرد: هرچند این فناوری از منظر مبانی دانشی تازگی ندارد، اما زمستان هایی را در چند دهه اخیر به خود دیده است و در دهه اخیر شتاب بیشتری گرفته است.
سرافراز ضمن اشاره به سرعت پیشرفت هوش مصنوعی اضافه کرد: این فناوری باعث ایجاد تغییرات گسترده جهانی شده و رقابت بر سر این مورد در مقیاس جهانی بسیار بالا رفته و گزارش ها سرمایه گذاری سالیانه بیشتر از ۲۰۰ میلیارد دلار در سال را در این فناوری نشان داده است.
سرافراز اضافه کرد: گسترش استفاده از این پدیده منجر به دگرگونی ماهیت ۲۰ الی ۴۰ درصد مشاغل در سطح جهان خواهد شد و طبق پیشبینی ها اثر بین ۷ تا ۱۰ درصدی در gdp جهانی خواهد داشت.
رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی با برشمردن چالش های در ارتباط با توسعه این فناوری، محدودیت منابع، تحریم ها، چالش حفظ نیروی انسانی سرآمد و مسئله داده ها را عواملی خواند که روی توسعه این فناوری تأثیر گذاشته اظهار داشت: در صورت عدم اتخاذ رویکرد متحد و توزیع منابع احیانا به نتیجه مطلوب نمی رسیم.
رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی در نشست «هوشمندسازی و تحول دیجیتال در صنایع و خدمات» وضعیت کشور را از جنبه نیروی انسانی در زمینه هوش مصنوعی برخوردار و خوب دانست و ضرورت ایجاد شرایط لازم برای نگه داشت این سرمایه انسانی را بعنوان چالش اصلی این عرصه قلمداد کرد.
سرافراز در رابطه با اهمیت داده در زمینه هوش مصنوعی ضمن اشاره به ضرورت تبدیل داده به دارایی و تعریف کسب و کار بر اساس آن، افزود: بازارهای بالقوه منطقه فرصت مناسبی است برای حضور و فعالیت بازیگران داخلی به منظور درآمدزایی از این تکنولوژی که کمتر به آن پرداخته شده است. هرچند لازمه این فعالیت فرامرزی حرکت بسمت بنگاه های اقتصادی و میدان دادن به شرکتهای بزرگ برای حضور در زمینه بین المللی است.
رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی سهم داشتن کشور در زنجیره جهانی توسعه هوش مصنوعی را امر مهمی قلمداد کرد و عنوان کرد: اتخاذ راهبرد صحیح و واحد در گام نخست برای این امر مهم و راهبردی است و تنها در این صورت، وضعیت مناسبی برای کشور در موقعیت جهانی جدید کشورها بعد از هوش مصنوعی محقق خواهد گردید.


منبع:

زمان: 13:27:03
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 64
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل