فعالیت ۴۰ درصدی دانش بنیان ها در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات

دبیر ستاد توسعه اتصال پذیری و ارتباطات:
به گزارش بی بدیل پرداز، دبیر ستاد توسعه اتصال پذیری و ارتباطات اظهار داشت: 40 درصد از ده هزار شرکت دانش بنیان در عرصه ICT فعالیت دارند و فارغ التحصیلان این حوزه می توانند در این بازار نقش آفرینی کنند.
فعالیت ۴۰ درصدی دانش بنیان ها در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات

به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، تور فناورانه الکامپ همزمان با بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ به همت مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی در محل خانه فناوری و نوآوری ایران اجرا شد.
هدف از برگزاری تورهای فناورانه، گسترش و ترویج ادبیات دانش و فناوری و همین طور شناسایی فرصت ها و چالش های صنایع ملی و ایجاد یک پل ارتباطی بین نهاد دانشگاه و صنعت است.
تور فناورانه نمایشگاه الکامپ در دو بخش انجام شد که در بخش اول، تعدادی از متخصصان حوزه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک همچون بابک خرمی، مدیرکل توسعه سیستم های ایرانسل، علیرضا صیدی، مدیرعامل ارتباطات مبین نت و کیارش عباس زاده بنیانگذار اسنپ فود طی سخنرانی هایی به معرفی مجموعه تحت مدیریت خود، راه های همکاری و سرمایه گذاری در این مجموعه ها پرداختند و در بخش دوم از تعدادی از شرکت های برگزیده در نمایشگاه الکامپ بازدید شد.
محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری اتصال پذیری و ارتباطات هم از سخنرانان این تور فناورانه بود که در بحث خود، نخست به معرفی این ستاد، اهداف و ماموریت های آن پرداخت و اظهار داشت: این ستاد که همچون ستادهای توسعه فناوری معاونت علمی است خرداد ماه سال قبل تاسیس شده و اهدافی چون توسعه منابع انسانی و بهم رسانی دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها با صنایع کشور، توسعه فرهنگ بومی سازی شبکه ملی اطلاعات، توسعه اتصال پذیری با اولویت هوشمندسازی صنایع و تقویت زیرساخت امنیت سایبری را دنبال می کند.
وی افزود: تجاری سازی و بازاریابی، توسعه فناوری های اولویت دار و نوظهور، پشتیبانی از نخبگان پژوهشگر و سرآمدان فناوری، فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری و رصد فناوری و شناسایی زیست بوم از ماموریت های ما در ستاد است.
کرباسی با اشاره به اینکه ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات از چهار کارگروه تخصصی ارتباطات نسل جدید، اینترنت اشیاء و هوشمندسازی، ماهواره و سنجش ازراه دور و امنیت سایبری تشکیل شده استخاطرنشان کرد: ۴۰ درصد از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان کشور در عرصه ICT فعالیت دارند که همه آنها امروز در نمایشگاه الکامپ مخاطب ما هستند. این میزان حضور فعال شرکت های دانش بنیان فعال در عرصه ICT نشان میدهد که ما در این بخش از ظرفیت انسانی قابل توجهی برخوردار هستیم و فارغ التحصیلان این حوزه می توانند در این بازار نقش آفرینی کنند.
وی در بخش پایانی سخنرانی خود به قانون جهش تولید دانش بنیان گریز زد و اظهار داشت: بر طبق این قانون که اجرائی شدن آن از سال پیش آغاز شد، صنایع و شرکت های بزرگ می توانند با تعریف پروژه های تحقیق و توسعه، هزینه های آنها را از محل مالیات خود پرداخت کنند.
به گفته او، اعتبار مالیاتی اولویت اول معاونت علمی است و اگر اجرائی سازی آن تا ۱۰ سال آینده استمرار پیدا کند، می تواند سهم علم و فناوری از GDP کشور را به جایگاه بایسته آن برساند.

زمان: 11:53:29
گروه: مطالب عمومی
بازدید: 291
امتیاز: 5.0
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نظر شما در مورد مطلب:
دوستان بی بدیل