به گزارش بی بدیل پرداز، دولت سیزدهم در جهت عرضه خدمات دولت به صورت هوشمند گامهای بلندی برداشته و آنرا به یک تکلیف قانونی برای همه دستگاه ها تبدیل نموده است، بر این اساس طبق جدید ترین اظهارات مسؤلان برای سال جاری هدف گذاری شده که ۱۰۰ درصد خدمات از راه پنجره ملی خدمات هوشمند عرضه و ۲۰ درصد خدمات دولت هم هوشمند شود.
به گزارش بی بدیل پرداز به نقل از ایسنا، دولت
هوشمند از مهم ترین اهداف دولت سیزدهم به حساب می آید و به خدمتی هوشمند گفته می شود که بدون رجوع حضوری، به صورت برخط و بدون ارسال هرگونه مدرکی قابل دریافت باشد. هفته جاری وزیر ارتباطات در تازه ترین اظهارات خود اعلام نمود بیشتر از ۹۵ درصد
دستگاه ها متصل هستند و ۵۰ درصد خدمتشان را از این طریق عرضه می دهند. او می گوید سال جاری هدف گذاری اینست که ۱۰۰ درصد
خدمات از این طریق عرضه شود و ۲۰ درصد خدمات دولت هم هوشمند شود.
اما اخطار به یک
اپراتور به دنبال گلایه مردم از تماسهای صوتی تبلیغاتی دیگر خبر مهمی بود که در هفته جاری منتشر گردید. به عبارتی افزایش شکایت کاربران در رابطه با پیامک های گاه وبی گاه تبلیغاتی باعث شد مسئولان فکر چاره ای برای پیشگیری از این گونه مزاحمت ها کنند، اما برخی شرکت ها تماس را جایگزین کرده اند، بنابراین امیر محمد لاجوردی - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در یکی از شبکه های اجتماعی داخلی اعلام نمود که در نتیجه پیگیری این موضوع، شرکت تبلیغاتی که این مزاحمت را بوجود آورده بود، شناسایی و به اپراتور مربوطه جهت برخورد با این شرکت و نظارت بیشتر بر عملکرد مشترکین مشابه اخطار داده شد.
از سوی دیگر اوایل هفته جاری خبری در خصوص باقی ماندن حجم زیادی از کارت های سوخت در شرکت ملی پست منتشر گردید و شرکت ملی پست از مدیرعامل تا معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست نسبت به اتفاق رخ داده واکنش نشان دادند و برخی مسائل مانند نقص نشانی و تغییر آدرس گیرندگان را دلیل باقی ماندن کارت های سوخت در این شرکت اعلام نمودند.
محمود لیائی- مدیرعامل شرکت ملی پست- در اینباره اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ و سه ماه اول سالجاری حدود چهار میلیون کارت سوخت برای توزیع به پست تحویل داده شده که نزدیک به ۴۰ درصد از این کارت ها فقط در بهمن و اسفند بوده است. در حال حاضر کمتر از ۱۰ درصد کارت ها در باجه های معطله پست است که مهم ترین دلیل آن نقص نشانی و تغییر آدرس گیرندگان است.
گفته شده هوش مصنوعی، علم و مهندسی ساخت ماشین های هوشمند بخصوص برنامه های کامپیوتری هوشمند است و شکی نیست که در سالهای آینده هوش مصنوعی و فناوری رباتیک نقش پررنگی در زندگی بشر ایفا می کنند و همین مسئله سبب شده توجه به این نوع موضوعات روز به روز افزایش یابد تا جایی که برخی کارشناسان مدعی شده اند که این تازه ابتدای کار است و هوش مصنوعی همه را حذف خواهد نمود.
در همین رابطه رئیس مرکز توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات جزئیات پروژه تخمین سطح زیرکشت محصولات کشاورزی استراتژیک توسط هوش مصنوعی را اعلام نمود. طبق گفته وی در این پروژه نقش الگوریتم های هوش مصنوعی به همراه استفاده از داده های زمینی و ماهواره ای بسیار ویژه و قابل توجه است. در پروژه مذکور دو شهرستان همدان و بهار بعنوان مناطق مورد مطالعه برای محصول سیب زمینی و چهار استان همدان، مرکزی، قزوین و لرستان بعنوان مناطق مورد مطالعه محصول یونجه انتخاب شدند.
منبع: bibadil.org